https://sspniplusonline.ptptn.gov.my/sspniplusonline/?id=000008279

Thursday, 28 June 2018

TCE BABY EXPO 30 JUNE - 01 JULY 2018 MIDVALLEY


Image may contain: 1 person, text

Bila ada TCE Baby Expo, mak ayah dan bakal mak ayah mesti excited nak ke sana.  TCE Baby Expo akan berlangsung di Midvalley pada 30 Jun - 01 Julai 2018 pada 9 pagi - 10 malam.

Terdapat banyak tawaran menarik bagi bakal pengunjung dan pembeli di sana. Bagi yang tinggal di Klang Valley dan berhampiran jangan lepaskan peluang untuk bersesak-sesak di sana.

Bagi yang jauh tidak dapat ke sana bolehlah menggunakan personnel shopper yang boleh membelikan apa yang korang nak. 

Tapi jika tidak berkesempatan don't worry, korang still boleh menikmati harga yang murah jugak. Biasanya bila ada TCE Baby Expo, laman sesawang yang lain turut membuat tawaran barangan Baby. 

So don't worry, korang still boleh hadap PC, smart phone, tablet etc korang tu, grab online offer.

TKB // Baby Fair


Jom ke Lazada, terdapat pelbagai barangan baby pada harga berbaloi ditambah pula ada voucher diskaun.

Contohnya Drypers Drypantz di atas korang beli 2 carton boleh dapat extra 20% diskaun lagi. 

Total Summary
SubtotalRM159.98
Shipping FeeRM0.00
Voucher-RM32.00

TotalRM127.98
Paid by Online Banking


Murah dan berbaloikan beli online kan Drypers Drypantz M60 RM 21.33. LAZADA Baby fair bermula 28 Jun - 1  Julai. So tidak perlu menunggu 30 Jun untuk mengeringkan poket / akaun korang. Boleh buat belian anytime dengan penjimatan yang ada. Shopee pun tidak ketinggalan membuat Shopee Baby Fair. Terdapat jugak diskaun penjimatan.Grab je peluang yang ada untuk berjimat. Hasil tangkapan di Shopee Ducth Lady Explore 2 -4 tahun for my kid 10pek RM 162.40, 1 pek RM 16.24. Murah kan korang. Biasanya grab di Tesco paling murah masa offer RM 18.99. Ini paling  murah RM 16.24.

Apa lagi jom grab barangan baby pada harga jimat. Boleh gunakan lebihan duit korang untuk belanja raya, ni kan masih musim raya.


Korang bukan sahaja dapat menjimatkan masa malahan tidak perlu bersesak-sesak dan membawa anak / baby korang ke sana. Korang jugak dapat menjmatkan kos pengangkutan, parking dan additional kos yang akan terlibat.1 comment:

  1. wow... menariknya... dh bertahun lama akak x jejak mid valley

    ReplyDelete