Monday, 11 January 2016

Wedding Door Gift di 11street

Raya cina tahun ni 7hb majlis kahwin sepupu belah isteri. Kami tak tahu nak sponsor apa. Paling senang beli online la postage free pulak tu kan. Hasil daripada survey online kami decide beli di 11street je. Harga air kotak di sana nampak berpatutan walaupun tidaklah ketara murah. Mana nak dapat murah sekarang tambah-tambah ada GST kan dan kenaikan harga. Inilah antara air kotak yang kami beli. Bolehlah sepupu kami jadikan doorgift kan.

 
 
 
 
 
 
Kami sponsor 12 carton air kotak pelbagai perisa di atas. Seasons NutriWell Chrysanthemum 250ml x 24 (CNY) 4 carton,    Seasons NutriWell Winter Melon 250ml x 24 (CNY) 4 carton,  Seasons Ice Tea Lemon 250ml x 24 (CNY) 2 carton dan   Seasons NutriSoy Soya Bean 250ml x 24 (CNY) 2 carton. Harga untuk 12 carton RM 163.52 after less coupon discount = RM 13.63/carton @ RM 0.57/pek.
 



Harga di 11street masih boleh tahan murah dan free postage sebab beli above RM 99.00 dari Soukai. Harga di Tesco masa offer pun RM 13.88.

3 comments:

  1. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete