Thursday, 18 June 2015

11street.my Xpax RM 10 Prepaid Reload + 50% 11street Credits (50% discount value)

Yang ni pun offer dari 11street.my. Untung sape dapat beli bukan senang nak dapat peluang dapat 50% diskaun bagi prepaid top up Xpax Celcom RM 10.60 (termasuk GST), diskaun dalam bentuk credit RM 5.30 selepas tulis comment dan credit tersebut boleh digunakan untuk next purchase atau kumpul-kumpul buat modal beli barang lain atau apa saja pilihan hati.
 
 
 
Maksimum pembelian 3 kali sahaja per ID untuk sebulan. 3 kali pun dah cukup baik top up RM 30/bulan. So dah jimat RM 15.90 untuk top up RM 10.60 jika 3 kali beli.
 
Wow bestkan offer ni cuma offer ni limit. Saper yang dapat grab semalam kira untung sebab hari ni offer tu dah sold out.
 
  
Bagi yang terlepas peluang offer 50%, offer 30% off masih ada lagi. Grab peluang sebelum kehabisan. Bolehlah guna kredit untuk berhubung dengan family, sanak sedara, sahabat handai untuk mengeratkan lagi sirahtulrahim di bulan mulia ni. Selamat berpuasa. Maaf Zahir Batin.

4 comments:

  1. bestnya siapa dapat beli topup kat 11street

    ReplyDelete
    Replies
    1. BBL, weekend offer guna 11street mobile app top up Celcom RM10.60 diskaun 50% hanya perlu bayar RM5.30. Boleh grab offer sebelum sold out. Bolehlah top up for family / kawan2.

      Delete
  2. bestnya siapa dapat beli topup kat 11street

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tak best jika dapat offer macam ni kan selalu. memang dapat berjimat sangat.

      Delete