Monday, 11 May 2015

11street.my ... Sekian lama mencuba akhirnya dapat Crazy Coupon Season 2

Entry pasal 11street.my lagi. Hari ni pertama kalinya dapat download crazy coupon season 2. Dari bulan lepas mencuba untuk download asyik tak berjaya sebab coupon abis didownload walaupun standby sebelum pukul 11 pagi setiap hari. Takde rezeki.
 
 

Alhamdullillah hari ini dapat download Crazy Bonus Coupon Two 1 discount up to 11% dan Maybank All Shopping Cart discount up to 12%. Maybank All Shopping Cart guna Visa Debit Card pun boleh dan boleh beli prepaid pada kadar diskaun. Jimatkan sape nak bagi diskaun macam tu tanpa mengeluarkan tenaga, minyak dan duit lebih untuk keluar ke kedai / shopping mall. Hanya hadap PC / smartphone boleh shopping sampai Lebam.

Jomlah grab peluang ini. Bagi Crazy Bonus Coupon boleh start download pukul 11 pagi setiap hari sehingga 23 May 2015. Masukkan no telefon bimbit, lepas terima verification code bolehlah enter dan hantar, seterusnya coupon terus dihantar ke akaun. Harap2 dapatlah extend sampai bila-bila untuk penjimatan berganda-ganda.

Pada pengguna kad debit / kredit memang selalu ada offer diskaun ... Sebelum ini ada CIMB, Citibank dan sekarang ni Maybank. So yang ada debit card Maybank tu bolehlah grab peluang ini. Bukan kena beli barang yang mahal2 at least harga RM 1 ke atas dah layak dapat penjimatan 12% dari harga belian.

Jom register kat bagi yang belum ada akaun lagi http://www.11street.my/ . Pendaftaran percuma dan layak dapat RM 10 welcome bonus + RM 11 bagi yang download application di  Smart Phone sama ada android / Apple.


11street.my is owned and operated under Celcom Planet Sdn. Bhd. So boleh beli tanpa was-was di sini.



6 comments:

  1. nak jugak crazy coupon ni...thx for the info :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba daftar dan download crazy coupon tersebut. ada 3 jenis coupon, ikut rezeki sebab dihantar secara rawak...

      Delete
  2. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete
  3. mcm mana nak register bcard???

    ReplyDelete