Thursday, 9 July 2015

Puri Durian Belanda Asli untuk belian borong - Khasiat Buah Durian Belanda Yang Kita Tak Pernah Ambil Tahu

 
Berminat nak order bolehlah hubungi Whatsapp Empayar Qalam Enterprise @ Mat Nor blog 01133556322  (bagitahu dapat dari blog Mat Nor for special price and postage)
 

Belian borong minimum order 50kg keatas : * Harga RM 33.00/kg.

Belian runcit RM40.00/kg.

Harga tidak termasuk penghantaran. Penghantran sekitar Klang/ Subang/ PJ/ Cyberjaya/ PutraJaya/ KL / Klang / Damansara

Banyak khasiat buah durian belanda yang masih menjadi rahsia atau di rahsiakan.Tahukah anda Durian Belanda ini sebagai agen yang berkesan dan kuat dalam mematikan kanser dalam badan kita. Disebabkan perkara ajaib ini lah, rahsia perubatan kuno ini terus di simpan (tidak disebarkan kelebihannya) kerana dunia perubatan ( pakar kanser) risau ciptaan ubat kimia mereka nanti tidak laku.

Tahukah anda khasiat buah durian belanda ini 1000 kali lebih elok dari membuat kimoterapi. Durian Belanda atau Soursop, buah dari pohon Graviola adalah pembunuh semulajadi sel kanser yang ajaib dengan 10 ribu kali lebih kuat dari pada terapi kimo. Tapi kenapa kita tidak tahu?

Pohonnya rendah, di Brazil dinamai ‘Graviola', di Sepanyol ‘Guanabana' bahasa Inggeris dipanggil ‘Soursop'. Di Indonesia, dikenali sebagai buah Sirsak manakala di Malaysia dipanggil sebagai Durian Belanda. Buahnya agak besar, kulitnya berduri lembut, isi buah berwarna putih, rasanya masam-masam manis, dimakan dengan cara membuka kulitnya atau dibuat jus.

Khasiat buah durian belanda ini memberikan kesan anti tumor / kanser yang sangat kuat, dan terbukti secara perubatan menyembuhkan segala jenis kanser. Selain menyembuhkan kanser, buah ini juga berfungsi sebagai anti bakteria, anti fungus , berkesan melawan berbagai jenis parasit dan cacing, menurunkan tekanan darah tinggi, kemurungan, stress, dan menormalkan kembali sistem saraf yang kurang baik.

Institut Sains Kesihatan Amerika telah membuka tabir rahsia buah ajaib ini. Fakta yang memeranjatkan adalah: Jauh dipedalaman hutan Amazon, tumbuh ‘pohon ajaib', yang akan merubah cara berfikir anda, doktor anda, dan dunia mengenai proses penyembuhan kanser dan harapan untuk bertahan hidup.

Berminat nak order bolehlah hubungi Whatsapp Empayar Qalam Enterprise @ Mat Nor blog 01133556322  (bagitahu dapat dari blog Mat Nor for special price and postage)


7 comments:

  1. wah ..,menarik thank untuk info..

    ReplyDelete
  2. singgh bw dr housewifearts.blogspot.com..saya suka jus durian belanda.sedap..tpi jarang jmpe org jual

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jus durian belanda memang sedap sangat kaya dengan pelbagai khasiat. dulu kat kg boleh makan yang fresh dari pokok, sekarang ni pokok durian belanda pun dah takde kat kg. Beli puri ni mudah boleh simpan dalam peti sejuk bila-bila masa boleh buat jus, stok dah ada kat rumah.

      Delete
  3. Nice info.

    Btw, anda ditag untk GA

    http://yeorinbaramdo.blogspot.com/2015/05/oh-snap-its-giveaway-time-by-haziqah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah sini. ok, noted.

      Delete
  4. Assalamualikum
    Saya boleh suplay puri ke kamu, saya ada puri saat ni 3 tan di indonesia kota medan, jika kamu minat hub saya ke 085358826029, dan dalam sebulan saya bisa sediakan paling banyak 6 tan , bisa hub ke email saya rojiencoke@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Assalamualikum
    Saya boleh suplay puri ke kamu, saya ada puri saat ni 3 tan di indonesia kota medan, jika kamu minat hub saya ke 085358826029, dan dalam sebulan saya bisa sediakan paling banyak 6 tan , bisa hub ke email saya rojiencoke@gmail.com

    ReplyDelete