https://sspniplusonline.ptptn.gov.my/sspniplusonline/?id=000008279

Thursday, 28 May 2015

Penyakit Tupperware ... Free Limited Edition Tupperware 10pcs in one set

Bagi yang mempunyai penyakit Tupperware ni confirm suka dapat free Tupperware kan. Sekarang Watsons sedang buat promosi free Limited Edition Tupperware 10pcs in one set dengan setiap belian barangan Unilever RM 180 ke atas. 
 
 
 
Jika beli kat Watsons online lagi mudah korang boleh masukkan barang yang korang suka dalam shopping cart. Tapi nilai RM 180 agak banyak jugak so korang bolehlah share-share dengan jiran tetangga, kawan-kawan, sedara mara ke atau korang ni jenis baik hati bolehlah hadiahkan apa yang korang beli kat orang lain "barang tak mahu, pahala mahu". Korang still dapat buat koleksi Tupperware Limited Edition Tupperware 10pcs in one set. Bolehlah guna untuk raya korang nanti simpan biskut-biskut korang yang sedap-sedap tu. Ada one touch memang sesuai sangat untuk biskut-biskut supaya tidak lemau dan tahan lama.
 
Atas ini contoh shopping cart. Korang kena beli barang Dove untuk dapatkan Tupperware Limited Edition Tupperware 10pcs in one set ini. Selamat membeli belah sama ada online / counter boleh redeem kat cashier.


50th Anniversary Set Tupperware

 


Kalau korang tak minat beli di Watsons, korang still boleh dapatkan Limited Edition Tupperware 10pcs in one set kat 11street.my jugak. 
 
 
 

5 comments:

 1. minat jugak kumpul Tupperware ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. bolehlah grab peluang dapat free Tupperware ni kat Watsons. Boleh buat koleksi.

   Delete
 2. Tupperware la paling win bekas plastik walaupun mahal

  ReplyDelete
 3. Tupperware la paling win bekas plastik walaupun mahal

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yup Tupperware ni sebab dah lama di pasaran. bekas-bekas plastic yang lain pun dapat nama Tupperware walaupun bukan Tupperware..

   Delete