Tuesday, 26 May 2015

11STREET.MY Watch 11street Commercial and get Coupon Worth up to RM1,111 Episode 1

Entry pasal 11street.my lagi. La ni ada kupon untuk korang dapat dengan hanya menonton video pendek 11street.my ni. Tapi korang make sure kena standby pukul 9 pagi setiap episode korang jawab soalah dapat 1 kupon untuk 1 ID setiap episode. Hadiah yang mungkin korang menang adalah RM 1, RM 11, RM 111 dan RM 1,111. Pakcik kayo kalau dapat RM 1,111. Walaupun bukan dapat cash at least gunakan masa beli barang.
 
 
Bonus Coupon RM 1 untuk belian RM 5 ke atas.


Bonus Coupon RM 11 untuk belian RM 30 ke atas.  


Bonus Coupon RM 111 untuk belian RM 300 ke atas.
RM 1,111, aku tak tahulah term and conditions dia sebab setakat ni aku dan kawan-kawan aku dapat RM 1, RM 11 dan RM 111. Saper dapat yang RM 1,111 share-sharelah kat sini sikit. Banyak tu boleh lepas belanja beli barang-barang untuk raya. Yang ada penyakit Tupperware tu mesti syok membeli belah di 11street.my untuk persiapan storage kuih muih dan hiasan meja raya.


Love at first sight episode yang ditayangkan mulai 24th May - 30th May 2015. So korang ada masa lagi 3 hari untuk menang kupon RM 1, RM 11, RM 111 dan RM 1,111. Apalagi standby esok yer pukul 9.00 pagi terus watch this episode and answer 1 easy question as following.

Jawapannya umbrella then click submit (soalan yang sama setiap hari). After that you can download coupon. Ikut rezeki masing-masing mana yang dapat. Make sure korang cepat-cepatlah if nak this coupon. Biasanya within 10 minutes 3000 coupon already out of coupons. Ramai jugak yang sign up dengan 11street.my ni.


Jika keluar icon ni I'm sorry but not to worry, out of coupons, so korang masih ada peluang cuba lagi esok jam 9.00 pagi. Bolehlah singgah-singah dulu 11street.my ni http://www.11street.my . Jika ada barang yang korang suka nak keringkan poket korang bolehlah sign up as buyer. If korang suka menjual sign up as seller.
 
Masa korang sign up as buyer korang dapat RM 10.00 as welcome coupon
 
 
 

 
Yang atas ni Coupon yang aku dapat masa jawab soalan video tersebut. Dapat RM 11. Untuk belian over RM 30.00 dapatlah guna coupon tersebut. Contohnya jika barang yang tersebut berharga RM 30 dan layak guna kupon tersebut so korang hanya perlu bayar RM 19. Kalau korang nak jimat belilah yang free shipping so korang bayar harga net RM 19.00. If ada postage contohnya RM 10.00, korang kena bayar net RM 29.00.

Yang ada penyakit Tupperware tu bolehlah jadikan 11street.my terapi mata. Selamat membeli belah.


11street.my is owned and operated under Celcom Planet Sdn. Bhd. So boleh beli tanpa was-was di sini.

1 comment:

  1. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
    http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





    Best Regards,
    Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

    ReplyDelete