https://sspniplusonline.ptptn.gov.my/sspniplusonline/?id=000008279

Wednesday, 18 June 2014

CRISPY KAPIT BERINTIKAN PEANUT BUTTER, COKLAT & STRAWBERRY MURAH-MURAH



Kami menawarkan peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat untuk mula berniaga secara kecil-kecilan..




Produk kami antara yang TERBAIK dipasaran.. Crispy Kapit berintikan peanut butter, coklat dan Strawberry.. Sangat rangup, enak, sedap, yummy, memang berbaloi kalau nak beli dan makan..

Harga Pasaran : RM20 - RM 25*/balang, ada 50 - 52 keeping kapit. * Tidak termasuk kos penghantaran

Harga Runcit & Pemborong

RM 19 /balang (1 - 9 balang)
RM 18 /balang ( 10 - 49 balang)
RM 17 /balang (minima 50 balang)
RM 16 /balang (Untuk 100 balang dan ke atas)
Harga tidak termasuk penghantaran.


Lagi banyak jual, lagi banyak untung woo... boleh dijadikan pendapatan sampingan / duit raya....

Contoh: Katakan anda ingin beli borong 50 balang.. Anda beli dari saya RM 17. Anda jual RM 20.. Untung RM 3/balang.. Anda mampu jual sehari 5 balang (bergantung pada pasaran dan promosi boleh jual sehingga 10 balang sehari)

5 balang sehari X 30 hari = 150 balang x RM 3 = RM 450/- sebulan..

Kalau anda jual RM 23?? Untung RM 6 sebalang..

150 balang x RM 6 = RM 900.00 sebulan..

Tanpa perlu susah-susah.. 5 balang sehari.. Lihat berapa anda mampu jana sebulan????? kalau anda jual 10 balang.. 15 balang dalam sehari?? Fikirkan lah... ('_')

Kuih Kapit kami yang TERBAIK di pasaran!!.. Ramai yang menyukainya.. KAPIT PEANUT BUTTER, & KAPIT COKLAT


 
Homemade Popia Perasa Horlicks /Cheese/ Manis
Harga RM12.00 sebalang / excluded postage and delivery.
 
Homemade Popia Coklat Badam & Popia Sira Sambal...
1-20 Balang RM 16.00
21-100 Balang RM 14.00
101-200 Balang RM 13.00
 
 
 
 Tart Nenas Homemade, Butter.
1-20 Balang - RM20.00
21-50 Balang - RM19.00
                  51-100 Balang - RM18.00                  


Berminat nak order bolehlah hubungi Whatsapp Empayar Qalam Enterprise @ Mat Nor Blog 01133556322  (bagitahu dapat dari blog Mat Nor for special price and postage)




0 comments:

Post a Comment